HTML

Programozó Páternoszter

Ez a Programozó Páternoszter (PP) blogja, a programozásról szól. Aktualitása, hogy a Debreceni Egyetem Informatikai Kara Magasszintű programozási nyelvek 1-2, C++ esattanulmányok, Java esettanulmányok című kurzusainak blogja is egyben.

A vadászat

A Debreceni Egyetem Programozói Évkönyve: az UDPROG projekt. A szakmai fórumunk a Facebook-en. Az új előadások a prezin.
A régi előadások:
Prog1:
1. C bevezetés
2. C tárgyalás
3. C befejezés
4. C a gyakorlatban
5. C++ bevezetés
6. C++ tárgyalás
7. C++ befejezés
8. C++ a gyakorlatban
9. Java platform bevezetés
10. Kvantuminformatikai alg. bev.
Prog2:
1. Java bevezetés
2. Java tárgyalás
3. Java befejezés
4. Java a gyakorlatban
5. Software Engineering bev.
6. Java EE bevezetés
7. AspectJ bevezetés
8. BPMN-BPEL SOA programozás
9. C++ haladó
10. Tensorflow

Kövess engem!

Friss topikok

Linkblog

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik*

2011.03.10. 19:59 nb

Fontolgatok egy olyan módosítást, ami tovább izzítaná a vadászok billentyűzetét: az öt legtöbb trófeát begyűjtő vadásznak adok egy megajánlott jelest. Azok vehetnek részt ebben, akik

  • nyíltan játszanak, azaz jobb oldalon a vadászok dobozban vannak vezetve a trófeáik
  • május 1 éjfélig elérik az 50 trófeának megfelelő kisbajnokság győzelmet

(május 8-án éjfélkor zárnánk a vadászatot, pontegyenlőség esetén az idő dönt, illetve továbbra is a játék, az élmények szerzése a lényeg, így túl hasonló feladatok ütik egymást)

 

Ez a feltételek könnyítése, tehát nem látom akadályát a bevezetésének, ámde lássuk elnyeri-e a hallgatóság tetszését... lehet lájkolni, kommentelni a javaslatot!

 

 

 

(*) A tanú

 

4 komment

Címkék: jegymegajánlás

A bejegyzés trackback címe:

https://progpater.blog.hu/api/trackback/id/tr82728968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rankerz 2011.03.10. 21:21:13

Lehetne megajánlott kettes,hármas vagy a laborkátyák érhetnének trófeát :D kicsit komolyabban szerintem sokan azért nem vadásznak mert nem találnak olyat amit csinálnának,több "könnyű" kategóriás kellene(1 trófeás mondjuk) vagy amit én is tapasztaltam a complearn-es feladatnál hogy a 0 ról kellett megértenem meg kitesztelgetnem hogy mint működik is ez(persze nagy része angol volt amit találtam,szóval van aki már itt elcsúszhat). Útmutató,infók ,ajánlott oldalak,példa, vagy akár egy két segítő kulcsötlet lehet nagyobb érdeklődést hozna a bajnokságoknál.
Az 50 trófeás ötlet engem ugyan nem érint,de szép gesztus, hajrá basecamp Joe Painkiller =)

nb · http://fersml.blog.hu 2011.03.11. 11:33:05

@Rankerz: csak ötöst ajánlok meg. Beszélt nyelven mindent A-t és !A-t is alá lehet támasztani, de nem vitás, hogy van olyan feladat, ami nehezebb, de van olyan, amit csak "látni kell"m "szokni kell", íme ilyen volt ez: progpater.blog.hu/2011/03/06/utam_a_csucsra de a feladatok zömében sok a segítség, a legtöbb esetben adom a forrást vagy annak zömét. De még mindig bízom abban, hogy maga ez a blog lesz az on-line tutoriál, ahol nemcsak kérdések, de remélhetőleg válaszok is lesznek. S itt a kérdéseken van a hangsúly :)

De sok feladat lesz, hiszen legalább 250 trófea kell, hogy a felvetésnek legalább elvben legyen értelme. Megígérem, hogy a kiírás során gondolok majd a "kulcs"-ra.

Ami Téged illet: legyünk bátrabbak! Az első lépés, hogy saját magunk becsüljük meg a munkát, amit befektettünk. Egyébként meg eddig benne vagy az ötben, egyelőre csak a limittel kell megküzdened :)

phloriaN 2011.03.12. 11:21:03

én szerintem reálisabb lenne ha a megajánlott jegyhez nem kellene a minumum 50 trófea, hanem csak simán az első 5 hunter kapna megajánlott jegyet, de ez csak a saját véleményem :)

nb · http://fersml.blog.hu 2011.03.12. 11:26:34

@phloriaN: irreálisnak kell tűnnie a limitnek, különben "Mi sarkantyúzna, nagy eszmék miatt," (Madách Imre: Az ember tragédiája :)
süti beállítások módosítása